Åbningstider:

Mandag........ 08.00.18.00

Tirsdag........ 08.00-17.30

Onsdag........ 08.00-16.00

Torsdag........ 08.00-16.30

Fredag......... 08.00-15.30

 

Tlf. tid hver dag fra kl. 8.00

på tlf. 55814334

  

Vores mål

Klinikkens opgave er at hjælpe dig til, at du har egne sunde og pæne tænder hele livet.

Det kræver bl.a. en god mundhygiejne og regelmæssige tandlægebesøg. Klinikkens personale tilbyder derfor at vise, hvordan du selv kan være med til at forebygge tandkødsbetændelse, parodontitis og huller i tænderne. Vi udfører fyldninger i flere forskellige materialer, tilpasset den enkelte tand og patientens ønske. Tænder med store fyldninger anbefaler vi at forsyne med en krone. Ved store tandtab fremstiller vi broer både på egne tænder og implantater samt delproteser.

Vi har mulighed for at give dig et overblik over hvilke tænder, der fremover og løbende kræver behandling, således at du nedsætter risikoen for tandtab.
  

Vores klinik

Vores klinik er beliggende i hjertet af Stege, i en dejlig gammel majestætisk bygning midt på torvet. Bygningen indeholder 4 behandlingsrum - derudover huser den 2 tandlæger og 3 klinikassistenter.

Når du kommer på klinikken vil du møde en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi lægger vægt på behandling af høj faglig kvalitet forudgået af et godt informationsniveau med fremlæggelse af forskellige behandlingsmuligheder. Vores klinikassistenter er alle meget veluddannede og indgår derfor både aktivt og selvstændigt i behandlingerne.

Vi har en høj hygiejnestandard og får blandt andet foretaget fastlagte rutinemæssige kontroller fra statens seruminstitut af vores sterilisationsudstyr.

     
img 63231