ALMINDELIG TANDPLEJE

Hos Tandlægerne På Torvet foretager vi eftersyn med tilbud om tandrensning og individuel forebyggelse. Intervallet aftales i samarbejde med patienterne, da der er stor forskel på hvor hyppigt den enkelte har behov for eftersyn. Som regel får de fleste patienter optaget rutinemæssige røntgenbilleder hvert 2.-3. år for at optimere diagnostik af eventuel caries eller parodontitis på et tidligt stadie.

Læs mere …

KRONER & BROER

Påsætning af kroner og broer er en fast del af arbejdet hos Tandlægerne På Torvet.
Vi sørger altid for at give dig en grundig information om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, det er nødvendigt med påsætning af en krone eller en bro.

Læs mere …

PARODONTITIS BEHANDLING

Parodontitis er en hyppig sygdom i tandsættet, som nedbryder vævene omkring tænderne så tandkødslommerne bliver fordybede, og i fremskredne tilfælde bliver tænderne løse og mistes. Desuden bør man være opmærksom på, at der kan være arvelighed for parodontitis og visse alemene sygdomme kan både forværre og forværres af parodontitis. Der kontrolleres for sygdommen ved de almindelige eftersyn. Forebyggelse er en meget vigtig faktor i forbindelse med parodontitis.

Læs mere …

IMPLANTATER

Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, kan et tandimplantat være den bedste løsning.
Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af organismen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand, som både ligner og føles som en naturlig tand.

Læs mere …

TANDBLEGNING

Med en tandblegning får du mulighed for pænere tænder og et smukkere smil.
Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin. Det kan være brug af tobak. Og visse former for medicin kan også give misfarvninger.

Læs mere …

Prisliste

Priser pr. 1. august 2018

Læs mere …